O nama

Osam godina na
hrvatskom
webu

Web aplikacija Kalkulatori.hr nastala je na idejni poticaj jednog odvjetnika koji je tražio programsko rješenje za izračun zakonskih zateznih kamata. Aplikacija je informativno-poslovnog karaktera, namijenjena prvenstveno hrvatskim poslovnim korisnicima, ali i običnim građanima bilo za izračun zatezne kamate ili provjeru izračuna.

Prva verzija aplikacije lansirana je u rano proljeće 2016. Sedam godina kasnije, 5. ožujka 2023. lansirana je nova, poboljšana verzija. Uz vizualno osvježenje implementirana su potpuno nova tehnička rješenja, poštujući najviše web standarde i prakse.

***

Okosnicu aplikacije čini kalkulator zateznih kamata uz koji postoji još pet drugih kalkulatora za izračun plaće, drugog dohotka, kredita, štednje i IBAN broja. Svi alati su iscrpno i detaljno testirani na primjerima iz prakse te se pravovremeno ažuriraju prema aktualnoj zakonskoj regulativi.

U tijeku je i razvoj novih funkcionalnosti i sadržaja koji će dodatno olakšati radne zadatke i omogućiti širu primjenu aplikacije. U tom smislu svaki vaš komentar ili prijedlog je dobrodošao.

Veliko hvala svim pretplatnicima i svim ostalim korisnicima koji na bilo koji način podržavaju rad ove aplikacije.

Obećanje korisnicima

Poštediti korisnike monotonih, repetitivnih radnih zadataka osiguranjem pouzdanih i točnih alata koji će im omogućiti da što jednostavnije naprave potrebne izračune.

Temeljne vrijednosti

  • točnost i pouzdanost
  • stalno unapređivanje usluge
  • orijentacija korisniku
  • iskrenost i transparentnost
  • fer cijene